Kratak istorijat

| El. pošta Štampa PDF

Doo "Sloboda Export "

Preduzeće je osnovano 17.6.1987. na temeljima porodične tradicije. Iz samostalne stolarske radnje, danas je preraslo u preduzeće koje ima zaokružen proces proizvodnje od nabavke trupaca (kamion sa dizalicom) ,pilane (sa unutrašnjim transportom elektro i dizel viljuškarima), sušare, do mašina za finalnu proizvodnju i sopstvenog prevoza.

Tokom svog postojanja dužeg od 20 godina, firma je bila u neprekidnom razvoju. Njena proizvodna struktura danas se sastoji od modernih mašina za obradu drveta renomiranih evropskh proizvođača.

Naš proizvodni program uključuje proizvodnju rezane građe (daska , greda, elementi), spoljne stolarije (vrata,prozori), unutrašnje stolarije (sobna vrata) ,parketa, briketa...

Bavi se veleprodajom i maloprodajom proizvoda iz sopstvenog proizvodnog programa, kao i robom široke potrošnje, građevinskim materijalom, uvozom bentonit-a (za bušače).

Pomoću visoke tehnologije i stručnosti radnika u mogućnosti je da se predstavi domaćem i ino tržištu, proizvodima koji su savremeni, moderni i kvalitetni.